God skriveutvikling; kartlegging og undervisning

God skriveutvikling; kartlegging og undervisning - Ingvar Lundberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Lundberg
DIMENSJON
9,82 MB
FILNAVN
God skriveutvikling; kartlegging og undervisning.pdf
ISBN
8413246842082

BESKRIVELSE

Skriveundervisning må drives på alle trinn i skolen. Særlig viktig er det å følge med i elevenes framskritt i de første skoleårene. Her får du et redskap som gjør det mulig for deg å følge hver enkelt elevs skriveutvikling og gi hver elev individuell hjelp.Boka God leseutvikling - kartlegging og øvelser, som kom for noen år siden, inneholder blant annet utviklingsskalaer for ulike dimensjoner ved barns tidlige leseutvikling. Disse skalaene blir i dag anvendt i stort omgang ved svenske og også i norske skoler. Siden lese- og skriveutviklingen henger tett sammen, har mange uttrykt behov for en tilsvarende bok om skriveutvikling.Dette er en slik bok. På samme måte som i boka om leseutvikling definerer professor Ingvar Lundberg her fem dimensjoner med ulike trinn på veien mot gode skriveferdigheter. Trinnene er beskrevet med eksempler, som gjør det lettere for læreren å avgjøre hvor langt den enkelte elev har kommet i de ulike utviklingsdimensjonene. Boka er oversatt fra svensk.

Se flere bøker fra Katarina Herrlin. Ønsker du å laste ned en God skriveutvikling; kartlegging og undervisning-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken God skriveutvikling; kartlegging og undervisning og andre bøker av forfatteren Ingvar Lundberg. God leseutvikling (Heftet) av forfatter Katarina Herrlin. Pedagogikk.

Særlig viktig er det å følge med i elevenes framskritt i de første skoleårene. Her får du et redskap som gjør det mulig for deg å følge hver enkelt elevs skriveutvikling og gi hver elev individuell hjelp. Pris: 302,-.

RELATERTE BØKER