Arbeidsbok til det syke mennesket

Arbeidsbok til det syke mennesket - Øystein Ringstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Ringstad
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Arbeidsbok til det syke mennesket.pdf
ISBN
6763284793713

BESKRIVELSE

Her kan studentene teste sine kunnskaper i sykdomslære og sykepleie. Arbeidsbok til Det syke mennesket inneholder 25 historier som er typiske i en sykepleiehverdag.Gode kunnskaper om sykdomslære er nødvendig i moderne sykepleie. Men det er ikke nok å bare «ha» kunnskapene. De må også brukes riktig i de ulike situasjonene en sykepleier vil møte i sitt arbeid. I dag kreves dette like mye i kommunehelsetjenesten som på sykehuset.Hver av de 25 oppgavene innledes med en historie hentet fra kommunehelsetjenesten eller en sykehusavdeling. Etter arbeidet med selve historien, er det foreslått å lese de oppgitte lærebokavsnittene i Det syke mennesket. Det er så laget kortere faktaspørsmål og spørsmål til diskusjon for hver oppgave. Her kreves det både forståelse og vurderingsevne. Bak i boka er det resymert relevant lærebokstoff til alle diskusjonsoppgavene.Temaene i oppgavene er valgt etter kapitlene i Det syke mennesket, og sykehistoriene beskriver realistiske hverdagssituasjoner. I boka er det også oversikter over hvilke temaer og lærebokavsnitt som tas opp i de enkelte oppgavene.Boka egner seg til bruk i sykepleiestudiets sykdomslære og for dem som vil repetere sykdomslære etter studiet. Den kan også brukes av lærere som trenger ideer og eksempler til undervisningen.

De må også brukes riktig i de ulike situasjonene en sykepleier vil møte i sitt arbeid. Kjøp Arbeidsbok til Det syke mennesket fra Cappelen Damm Undervisning Her kan studentene teste sine kunnskaper i sykdomslære og sykepleie. Arbeidsbok til Det syke mennesket inneholder 25 historier som er typiske i en sykepleiehverdag.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Arbeidsbok til Det syke mennesket inneholder 25 historier som er typiske i en sykepleiehverdag.Gode kunnskaper om sykdomslære er nødvendig i moderne sykepleie. Men det er ikke nok å bare «ha» kunnskapene. Her kan studentene teste sine kunnskaper i sykdomslære og sykepleie.

RELATERTE BØKER