Å dele gir styrke

Å dele gir styrke - Anbjørg Sætre Håtun | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anbjørg Sætre Håtun
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Å dele gir styrke.pdf
ISBN
7759133245514

BESKRIVELSE

Ved å dele tanker om livet, både de vanskelige dagene og de gode dagene, kan vi gi hverandre styrke. Styrke til å mobilisere håp og styrke til å være takknemlig.Håtun viser i denne boken hvordan hun selv bevarte både livslyst og takknemlighet for livet selv på tunge dager. Hennes mål var at vi alle skal lære oss å sette pris på livets goder, og ikke være redde for å vise det når livet er tøft.Selv levde Håtun et kontrastfylt liv, med stor kjærlighet og trygge relasjoner, men også med en alvorlig kreftsykdom. Hun utviklet en evne til å bevare både livslyst og takknemlighet for livet selv på tunge dager. I personlige tekster og bilder viser hun i denne boken hvordan hun selv klarte å beholde håpet og sette pris på alt det gode i livet. Hun viser hvordan hun kom seg gjennom de tunge dagene og hvilke mentale teknikker hun brukte for å se det gode i livet, uansett hvor mørkt det så ut.

Styrketrening senker også aldringsprosessen og bidrar til å holde deg ung lengre. Som om ikke det var nok.

Fungerende assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad har selv kjent på det å ... Det finnes en rekke av råd for å unngå virusene som gir feber og rennende nese - særlig nå om vinteren. Men ikke mange råd støttes av vitenskapen.

RELATERTE BØKER