Tora

Tora - Herbjørg Wassmo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herbjørg Wassmo
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Tora.pdf
ISBN
4904741759622

BESKRIVELSE

Tora består av bøkene Huset med den blinde glassveranda, Det stumme rommet og Hudløs himmel. For siste bok i trilogien mottok Herbjørg Wassmo Nordisk Råds litteraturpris. De tre romanene forteller historien om ungjenta Tora, som vokser opp i et lite øysamfunn nordpå. Det er en gripende beretning om den ensomme «tyskerungen» (faren var tysk soldat og ble borte under krigen), med en fåmælt og innesluttet mor som har nok med sitt kjærlighetsløse slit. Tora blir misbrukt av sin stefar, og hun overlever kun gjennom skoleflinkhet og ved å leve sitt eget indre liv. Lyspunktene i tilværelsen finner hun hos tante Rakel og onkel Simon, som represe nterer de gode kreftene i livet.Romanene er fortalt i et poetisk språk med humor og bevegende alvor. Bøkene er oversatt til en rekke språk, blant annet engelsk, tysk, fransk og italiensk.«Tora i våre hjerter.»Sissel Lange-Nielsen i Aftenposten om Hudløs himmel.Vi gratulerer Herbjørg Wassmo med Jonasprisen 2015 for hennes bidrag til å rette søkelyset mot barn og unge som er blitt utsatt for seksuelle overgrep i barndommen.

Quick Shop Seterskjørt muldvarp. 1.390,00 kr Quantity.

We believe everyone should be able to explore the internet with privacy. We are the Tor Project, a 501(c)3 US nonprofit.

RELATERTE BØKER