Operasjonsanalyse for økonomi og samfunnsfag

Operasjonsanalyse for økonomi og samfunnsfag - Jan Evensmo, Svein Søyland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Evensmo, Svein Søyland
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
Operasjonsanalyse for økonomi og samfunnsfag.pdf
ISBN
7162040010756

BESKRIVELSE

Kunnskap om de matematisk/statistiske verktøyenes muligheter til å løse problemer innen økonomi og samfunnsfag er vanskelig å tilegne seg på egen hånd. Denne boken tar sikte på å aktivisere leseren og gjøre kvantitative metoder til et naturlig verktøy i studietiden. Målet med boken er å forberede studentene på utfordringer hvor bedriftsledelse og økonomistyring i stadig sterkere grad vil integreres med modellverktøy og datateknologi. Har oppgaver og stikkordregister.

Denne boken tar sikte på å aktivisere leseren og gjøre kvantitative metoder til et naturlig verktøy i studietiden. Matematikk for økonomi og samfunnsfag er skrevet for metodekurset i det treårige bachelorstudiet i økonomi og administrasjon. Innholdet er lagt tett opp til rammeplan for treårig bachelorstudium i økonomi og administrasjon, men læreboken kan også benyttes på høyskoler og universiteter som innleder studiet med et kurs i matematikk/statistikk/metode tilsvarende fem til ti studiepoeng. Operasjonsanalyse for økonomi og samfunnsfag .

Innholdet er lagt tett opp til rammeplan for treårig bachelorstudium i økonomi og administrasjon, men læreboken kan også benyttes på høyskoler og universiteter som innleder studiet med et kurs i matematikk/statistikk/metode tilsvarende fem til ti studiepoeng. Operasjonsanalyse for økonomi og samfunnsfag . ISBN 9788251838504, 2000, Jan Evensmo, Svein Søyland .

RELATERTE BØKER