Mirakelet

Mirakelet - Dan Aleksander Andersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Aleksander Andersen
DIMENSJON
12,93 MB
FILNAVN
Mirakelet.pdf
ISBN
7719295539365

BESKRIVELSE

«Mennesket er en hemmelighet mellom mennesker.» I Dan Aleksander Andersens siste diktsamling Mirakelet stiller han spørsmål ved de etablerte forestillinger vi omgir oss med. Størrelser som lys og mørke settes til side for en annen orden. Hvor slutter mennesket og hvor begynner himmelen? Andersen nærmer seg gamle spørsmål om frelse og håp, tro og offer på en ny måte. Det er blitt en sterk, uvanlig og morsom diktsamling, som trekker overraskende forbindelser mellom det religiøse og det verdslige.

Åge Winge; Publisert: 01.12.2017 10:13 Sist oppdatert: 23.04.2018 09:58 -Vi skal ha kassa fram og haka opp, og vi skal angripe ... «Tidenes øyeblikk: Mirakelet i Lourdes». Da Thor Hushovd rykket i bunnen av et av de tøffeste fjellene i Tour de France, var det mange som ristet på hodet.

Svein Maalen ledet underdogen Ranheim til Eliteserien. Men innerst inne er han litt usikker på om han er så interessert i fotball.

RELATERTE BØKER