"Kristendom er ikke for pyser"

En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Petter Enstad
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
"Kristendom er ikke for pyser".pdf
ISBN
9472924311129

BESKRIVELSE

U2-sangeren Bono har beskrevet stemmen til Johnny Cash som «den mandigste røst i kristenheten». Johnny Cash var artist i nokså nøyaktig 50 år. Han ga ut 90 album, hvorav 12 var gospelalbum. Cash vokste opp i det berømte «bibelbeltet» i USA. Allerede som 12-åring ble han omvendt, og denne omvendelsen holdt han fast ved, om det ellers ble mye turbulens i livet hans, med både rus og samlivsbrudd. Her fortelles historien om Johnny Cash sitt forhold både til troen, Bibelen og salmeskatten. Vennskapet med evangelisten Billy Graham var viktig for ham, og han deltok på flere av evangelistens store møtekampanjer, sammen med kona June Carter Cash.

Nå har det varme forholdet mellom countryartisten og gospelmusikken blitt beskrevet i boka "Kristendom er ikke for pyser. Johnny Cash og hans forhold til gospel." Møt forfatteren, Nils-Petter Enstad Ønsker du å laste ned en "Kristendom er ikke for pyser"-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken "Kristendom er ikke for pyser" og andre bøker av forfatteren Nils-Petter Enstad. Bønneplan for mine barn er en flott bok.

- Er man interessert i/glad i/begeistret for artisten Johnny Cash, ... "Kristendom er ikke for pyser" Nils-Petter Enstad. Legg i ønskeliste.

RELATERTE BØKER