Jeg går og lever

Jeg går og lever - Mirja Unge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mirja Unge
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Jeg går og lever.pdf
ISBN
8115162322776

BESKRIVELSE

Tove er femten år, hun bor på bygda med faren og en søster. Moren har de ikke sett på flere år. Rapporter fra Gulfkrigen flimrer over fjernsynsskjermene, men for Tove føres krigen hjemme. Den arbeidsledige storesøsteren er ubehagelig og grenseløs og ligger for det meste i senga, mens faren jobber nattskift på bygdas papirfabrikk og tilbringer dagene nede i kjelleren. Kommer han opp, forandrer han hjemmet til et inferno. Tove beveger seg lydløst mellom en skolehverdag preget av overgrep og anarki, fester med klåfingrede gutter og bedøvende sprit, og småbygatene, der sosialt utstøtte og andre skakke eksistenser oppholder seg. For det siste stedet hun vil være, er hjemme. I et rasende og rytmisk språk tar Unge leseren med på innsiden av ungdommens råskap. Dagene er mørke og brutale, men de er ikke helt uten strimer av lys. Tove er sterk, hun vil klare seg, hun vil gå og leve.

Femten år gamle Tove bor på landet med sin far, en misstilpass og oppfarende skiftarbeider, som på sekunder kan gjøre luften i hjemmet giftig av paranoid mistenksomhet. Saken er Romanen «Jeg går og lever» (2018) av den svenske forfatteren Mirja Unge er nå oversatt til norsk, ved Forlaget oktober. Endelig er den svenske forfatteren Mirja Unge (f.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788249521357 Jeg ble både nedfor og trist når jeg las om Tove og de andre ungdommene, som bare går og lever, men må bare berømme forfatteren for å ha skrevet en roman som vil sitte i hodet lenge, noe som er et kvalitetstegn! Se beste pris på Jeg går og lever. Sammenlign priser.

RELATERTE BØKER