Hva var det du prøvde å få til?

Hva var det du prøvde å få til? - Johan Galtung, Arne Treholt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Galtung, Arne Treholt
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
Hva var det du prøvde å få til?.pdf
ISBN
9679171286110

BESKRIVELSE

I denne dialogen er fokuset på det Arne Treholt gjorde til han ble arrestert i januar 1984, ikke på det han ikke gjorde, men ble dømt for i Norges-historiens kanskje største rettsskandale. Det dreier seg om kommunika- sjon og forståelse under den kolde krig, i en samtale med Johan Galtung som arbeidet for det samme. Fra Ketil Björnstads forord: "Denne boken er konkret, lærd og tidvis rystende, med tanke på hvilke politiske og moralske perspektiver den åpner for. Måtte den også bli lest av alle som fortsatt har tiltro til den norske rettssikkerheten, og på at Arne Treholt fikk en rettferdig dom."

Spis mest mulig variert og la grønnsaker og frukt få stor plass i kostholdet. Det ubehagelige stresset kommer når ambisjonene våre er mye større enn det vi greier å få til. Det kan du høre mer om i den nye episoden av vår Spør en forsker-podcast.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Du bør i det hele tatt være forsiktig med hvilke medikamenter du tar mens du prøver å bli gravid.

RELATERTE BØKER