God kjemi

God kjemi - Alexander H. Sandtorv | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander H. Sandtorv
DIMENSJON
11,61 MB
FILNAVN
God kjemi.pdf
ISBN
9601335410736

BESKRIVELSE

Har du lurt på hva en eksplosjon er? Eller hvorfor fyrverkeri har farger? Har du tenkt på hva som skjer når is smelter, eller hvorfor tannkrem ikke størkner i tuben? Vet du hva som skjer under bakken i den sveitsiske landsbyen Meyrin? Hva er egentlig promp og tiss, og hvorfor lukter egg ekkelt når det råtner? Her tas leseren med inn i kjemiens magiske verden, og du lærer om viktige kjemiske temaer på en lettfattelig og spennende måte. Vi får også et innblikk i hvordan kjemien og kjemiske fenomener gjelder oss alle, i alt fra det hverdagslige til det store og omfattende universet. Mange morsomme forsøk og eksperimenter som kan gjøres hjemme gjør boka ekstra spennende for hele familien. "Denne fortelleren kjenner sitt publikum." - Barnebokkritikk.no

Alexander H. Sandtorv Kagge Illustratør: Geir Florhaug 2018 2 anmeldelser.

Sandtorv Kagge Illustratør: Geir Florhaug 2018 2 anmeldelser. Har du lurt på hva en eksplosjon er? Eller hvorfor fyrverkeri har farger? Har du tenkt på hva som skjer når is smelter, eller hvorfor tannkrem ikke størkner i tuben? Høgh: - Ingen god kjemi med Rekdal Vålerenga-treneren overrasket over uttalelsen og benekter dårlig kjemi  Danske Nicolai Høgh (31) anser seg ferdig med Vålerenga og hevder forholdet til ... God kjemi kaller vi ukens lille appetittvekker - og sikter til kjemi i dobbel betydning.

RELATERTE BØKER