Forskningsmetode i sosiologi og statsvitenskap

Forskningsmetode i sosiologi og statsvitenskap - Ottar Hellevik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ottar Hellevik
DIMENSJON
3,32 MB
FILNAVN
Forskningsmetode i sosiologi og statsvitenskap.pdf
ISBN
4715977848481

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring i noen av de mest brukte metodene ved empiriske undersøkelser innenfor sosiologi og statsvitenskap. Kapitlene tar for seg de ulike fasene i et forskningsprosjekt, fra problemstillingen utformes til resultatene av analysen tolkes. Har litteraturliste, begrepsforklaringer og stikkordregister.

Kapitlene tar for seg de ulike fasene i et forskningsprosjekt, fra problemstillingen utformes til resultatene av analysen tolkes. Kvantitativ forskningsmetode År 2 / Semester 3 Emnet gir en innføring i grunnleggende kvantitative metoder som benyttes i sosiologi og statsvitenskap. Det vil sette studentene i stand til å lese forskningslitteratur som bruker kvantitative metoder og til selv å gjennomføre kvantitativ dataanalyse. Institutt for samfunnsvitenskap er et tematisk allsidig samfunnsfaglig institutt som samler fagmiljø innenfor statsvitenskap, sosiologi, sosialantropologi og samfunnsplanlegging og kulturforståelse under samme tak.

Heldahl er også leder for Leviathan, linjeforeningen for studenter i statsvitenskap ved NTNU. Magistergrad i sosiologi ved Universitetet i Oslo 1968. Amanuensis (fra 1971), førsteamanuensis (fra 1972) og professor (1986 -) ved Institutt for statsvitenskap, Universitetet i Oslo; Bistilling som forskningsleder ved Synovate (som tidligere het MMI) siden 1984.

RELATERTE BØKER