Det lyser i stille grender

Det lyser i stille grender Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Det lyser i stille grender.pdf
ISBN
3645153849126

BESKRIVELSE

Dei kjære julesongane på begge målformerDette er boka for dei som ikkje kjenner seg heilt støe på alle versa i julesongane. Med denne boka i handa kan du syngja meir enn første verset når du går rundt juletreet eller er samla med familien til juleselskap. Boka inneheld 30 julesongar og salmar, fleire av dei trykte i begge målformer.

Og glade med song dei helsar Sin broder i himmelhall Som kom og vart heimsens frelsar Som barn i ein vesal stall. Der låg han med høy til pute Og gret på si ringe seng Men englane song der ute På Betlehems aude eng.

sisselfan 24,443 views «Det lyser i stille grender» er et norsk dikt av Jakob Sande (1906-67). Teksten ble publisert første gang i juleheftet Jol i Sunnfjord i 1931.

RELATERTE BØKER