Betydningen av kvalitet i barnehagen

Betydningen av kvalitet i barnehagen - Ratib Lekhal, Henrik Daae Zachrisson, Elisabet Solheim, Thomas Moser, May Britt Drugli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ratib Lekhal, Henrik Daae Zachrisson, Elisabet Solheim, Thomas Moser, May Britt Drugli
DIMENSJON
3,46 MB
FILNAVN
Betydningen av kvalitet i barnehagen.pdf
ISBN
3516149966931

BESKRIVELSE

Dette heftet handler om barns utvikling og læring på både kort og lang sikt. Her oppsummeres eksisterende kunnskap om hva som kjennetegner barnehager med henholdsvis høy og lav kvalitet. På denne bakgrunn fremheves hensiktsmessige pedagogiske praksiser i barnehagen og den potensielt forebyggende effekten høy kvalitet i barnehagen kan ha på barns utvikling og psykiske helse. Dette vet vi om ... Barnehagen er en serie som består av praksisnære og praksisrettede hefter som gir kunnskap om aktuelle utfordringer i barnehagen. Formålet med serien er å gjøre forskningsbasert kunnskap om pedagogisk arbeid lettere tilgjengelig for barnehagens ansatte og ledere.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205495982 Betydningen av kvalitet i barnehagen. Skip to the end of the images gallery.

Her oppsummeres eksisterende kunnskap om hva som kjennetegner barnehager med henholdsvis høy og lav kvalitet. På denne bakgrunn fremheves hensiktsmessige pedagogiske praksiser i barnehagen og den potensielt forebyggende effekten høy kvalitet i barnehagen ... Innhold Prosjektsider SePU Nyheter Dette vet vi om...

RELATERTE BØKER