Murmanskfronten 1941

Murmanskfronten 1941 - Per Erik Olsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Erik Olsen
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Murmanskfronten 1941.pdf
ISBN
4969583798844

BESKRIVELSE

Sommeren 1941 gikk Hitler til angrep på Sovjetunionen. Det største felttoget i verdenshistorien var en realitet. Fra Finnmark og Nord-Finland gikk også tyske og finske styrker til angrep Sovjetunionen med mål å bryte den viktige forsyningslinjen som gikk fra Murmansk og til den sovjetiske fronten i sør. Det ble en kamp på liv og død i verdens mest ugjestmilde klima med snø og stormer midt på sommeren og 30 graders varme og millioner av mygg. Dette er historien om et fire måneders felttog som endte i ingenting. Boken er rikt illustrert med kart og bilder.

Hjem; Om oss; Personvern; Vilkår og betingelser; 22. juni 1941 valset mer enn tre millioner tyske soldater inn i Sovjetunionen.

Det største felttoget i verdenshistorien var en realitet. Fra Finnmark og Nord-Finland gikk også tyske og finske styrker til angrep Sovjetunionen med mål å bryte den viktige forsyningslinjen som gikk fra Murmansk og til den sovjetiske fronten i sør. Kjøp Murmanskfronten 1941 fra Bokklubber Sommeren 1941 gikk Hitler til angrep på Sovjetunionen.

RELATERTE BØKER