Mester i ledelse og markedsføring

Mester i ledelse og markedsføring - Tore Walter Ruud, Johs Totland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Walter Ruud, Johs Totland
DIMENSJON
11,84 MB
FILNAVN
Mester i ledelse og markedsføring.pdf
ISBN
7578562689870

BESKRIVELSE

Bøkene Mester i ledelse og markedsføring og Mester i økonomistyring dekker læreplanen for fellesfagene i mesterutdanningen. Det er et stort utvalg av «drilloppgaver» i begge bøkene. Ekstra tverrfaglige oppgaver og løsningsskisser til mange av oppgavene finnes på forfatterens nettsted.http://home.no.net/johst

På årsstudiet i økonomi og ledelse undervises det i emner som er ment å danne basis for videre læring i det praktiske liv. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen MARKEDSFØRING OG LEDELSE (Bachelor).Studiet går under: Økonomi, marked og administrasjon.Det er 1 registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på 1 studiested. Det er registrert 83 relaterte studier, og det finnes 4 relaterte yrker til utdanningen MARKEDSFØRING OG LEDELSE (Bachelor). Kurs bachelornivå Markedsførings­ledelse.

Ferdigheter: Kandidaten kan analysere og forholde seg kritisk til relevante informasjonskilder og anvende disse til å strukturere og formulere faglige resonnementer, samt gjennomføre uavhengige vurderinger og utvikle prosjekter under veiledning. Markedsføring og ledelse 1 Marked og målgrupper Mål for opplæringen er at eleven skal kunne . forklare innholdet i markedsføringsbegrepet og gi en oversikt over den historiske utviklingen fra produksjonsorientert til kunde- og markedsorientert organisasjon I årsstudiet kan du velge mellom emner som organisasjon, bedriftsøkonomi I m/IKT og bedriftsøkonomi II, samfunnsøkonomi, forretningsjuss, ledelse, markedsføring og entreprenørskap.

RELATERTE BØKER