Jernblod

Jernblod - Liza Marklund | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liza Marklund
DIMENSJON
8,26 MB
FILNAVN
Jernblod.pdf
ISBN
6789127027978

BESKRIVELSE

Gå ikke glipp av siste bok i serien om Annika Bengtzon. Annika Bengtzons søster, Birgitta, har forsvunnet. Det siste livstegnet fra henne er en SMS: Annika, hjelp meg! Samtidig ser papirutgaven av Kvällspressen ut til å gå i graven. Med mindre et mirakel skjer, kommer sjefredaktør Anders Schyman til å gå inn i historien som mannen som la ned den svenske journalistikken. En profilert rettssak om et bestialsk mord på en uteligger pågår mens dagene går og Birgitta forblir savnet.

Liza Marklund; Elisabeth Bjørnson (Oversetter) Serie: Annika Bengtzon 11. Gå ikke glipp av siste bok i serien om Annika Bengtzon.

Annika Bengtzons søster, Birgitta, har forsvunnet. Det siste livstegnet fra henne er en SMS: Annika, hjelp meg! Samtidig ser ... Liza Marklund: «Jernblod» Jan-Philipp Sendker: «Kunsten å være den man er» Helen Rappaport: «The Romanov Sisters» Mest sette innlegg og sider.

RELATERTE BØKER