I samme seng

I samme seng - Beth O'Leary | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beth O'Leary
DIMENSJON
10,59 MB
FILNAVN
I samme seng.pdf
ISBN
5890312947158

BESKRIVELSE

Tiffy og Leon deler leilighet.Tiffy og Leon deler seng.Tiffy og Leon har aldri møtt hverandre.Tiffy Moore trenger et billig sted å bo, og det raskt. Leon Twomey jobber nattevakt og trenger penger. Vennene synes de er sprø, men de har funnet den perfekte løsning: Leon har leiligheten - først og fremst senga - om dagen mens Tiffy er på jobb. Om kveldene, nettene og i helgene er stedet hennes. De kommuniserer ved å skrive post-it-lapper til hverandre, og etter hvert oppstår et gryende vennskap.Men utfordringene er mange: en skeptisk kjæreste (Leons), en kontrollerende ekskjæreste (Tiffys), hektiske jobber, en bror som er urettmessig fengslet og ikke minst det faktum at de aldri har truffet hverandre.En morsom, vakker og høyst original kjærlighetshistorie som kommer til å være med deg i tankene lenge etter at du har lest siste side.«Den nye Jojo Moyes.» Cosmopolitan«En enorm, hjertevarm triumf.» Josie Silver

Tiffy og Leon deler seng. Tiffy og Leon har aldri møtt hverandre.

Vi har ganske tynne vegger i huset vårt, og jeg har hørt foreldrene mine hatt sex flere ganger i løpet av ... I samme seng; Medansvarlig: Garten, Veronica; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Kjærlighet; Kjærleik; London; Serie: Lesetid; År: 2020; Noter: Tiffy og Leon deler leilighet. Tiffy og Leon deler seng.

RELATERTE BØKER