Helikopterranet

Helikopterranet - Jonas Bonnier | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Bonnier
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Helikopterranet.pdf
ISBN
8031673248533

BESKRIVELSE

Tidlig en septembermorgen i 2009 skingrer alarmen i tellesentralen i Västberga. Ranerne ankommer med helikopter og politiet står bare og ser på når de forsvinner med nesten 40 millioner kroner.Ikke et skudd løsnes. Ingen ble skadet. Hele verdenspressen måpte. Hvordan var det mulig? Fire helt ulike menn delte drømmen om å bli rike i en fart, og var villige til å gjøre hva som helst for å gjøre den til virkelighet.Jonas Bonnier har endevendt rapporter, artikler og beretninger fra det spektakulære ranet. Han klarte å komme tett på de fire ranerne og har fått eksklusiv tilgang til deres personlige historier. Aldri før har denne historien blitt fortalt offentlig.Helikopterranet er solgt til utgivelse i 30 land. Filmrettighetene er solgt til Netflix, som planlegger storfilm med Jake Gyllenhaal i hovedrollen.

Sjekk beholdning - klikk og hent i din Norli-bokhandel. Norli ble kåret til Norges beste bokhandlerkjede i Norsk kundebarometer 2019. «Helikopterranet» er solgt til 29 land, og filmrettighetene er kjøpt av Netflix och Jake Gyllenhaal.

Har fortid i de serbiske elite- og antiterrorstyrkene. NAVNGIR SERBERE: ... Svensk dokumentarserie om da en pengetransportsentral utenfor Stockholm ble ranet fra et helikopter.

RELATERTE BØKER