Forsvarlig forvaltning

Forsvarlig forvaltning - Erik Magnus Boe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Magnus Boe
DIMENSJON
8,45 MB
FILNAVN
Forsvarlig forvaltning.pdf
ISBN
7918608777788

BESKRIVELSE

ERIK MAGNUS BOE har i mange år vært en idérik og nyskapende nestor i forvaltningsrett. Med denne boken utvikler og viderefører han tankene sine med til dels uventede konklusjoner, blant annet om prosedable grunnlag i kontrollen av forvaltningen, ikke bare i erstatningssaker, men i enhver sak hvor det er spørsmål om forvaltningen har overholdt samfunnsforpliktelsene sine. Forfatteren tar sikte på å påvise at det gjelder ett sammenfattende grunnkrav i alminnelig forvaltningsrett, et grunnkrav som i for liten grad har vært løftet frem, nemlig prinsippet forsvarlig forvaltning. All offentlig forvaltning må være forsvarlig, hevder Boe. Den må være forsvarlig hjemlet, virksomheten må være forsvarlig utøvd og saksbehandlingen må være forsvarlig. Ikke minst må forvaltningens systeminnretning være forsvarlig. Spesielt grensesprengende er den siste påstanden. Boken er rik på eksempler som gjør det lett å oppdage når forvaltningen greier - og ikke greier - å etterleve grunnkravet til forsvarlig forvaltning.

Rapporten er utarbeidet av et offentlig ekspertutvalg som ble oppnevnt av departementet i 2018. Utvalget fores... Kjøp Forsvarlig forvaltning fra Bokklubber ERIK MAGNUS BOE har i mange år vært en idérik og nyskapende nestor i forvaltningsrett.

Styrets ansvar for forsvarlig forvaltning av stiftelsen gjelder både stiftelsens formål og kapital. Forvaltningen av formålet skal sikre langsiktig gjennomføring i tråd med stiftelsens vedtekter.

RELATERTE BØKER