Edda i antroposofiens lys

Edda i antroposofiens lys - Johannes Hohlenberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johannes Hohlenberg
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Edda i antroposofiens lys.pdf
ISBN
9532792876605

BESKRIVELSE

Med utgangspunkt i Rudolf Steiners foredragsserie fra Kristiania 1910, De enkelte folkesjels misjon i sammenheng med den germansk-nordiske mytologi, beskriver forfatteren i denne boken Eddaens bilder av jordens og menneskehetens utvikling. De mytologiske imaginasjoner i den norrøne diktning fremstår som uttrykk for reale hendelser og skapende åndelige vesener.

I tillegg har Edda Media egne trykkerier og lokale distribusjonsnettverk.De 12 daglige abonnementsavisene har over 620.000 daglige lesere.Edda Media omsatte for 2 161 millioner kroner i 2010, og hadde et driftsresultat på 226 mNOK. Det er teorigrunnlaget i Christine Hamms avhandling Medlidenhet og melodrama. Amalie Skrams litteraturkritikk og ekteskapsromaner (Bergen 2001) som er emne for min opposisjon, og da særlig ett aspekt ved teorigrunnlaget, nemlig arbeidene til Stanley Cavell.

Edda hadde på det meste 80 ansatte, og regnes som ... Antroposofi er en esoterisk filosofi og bevægelse, skabt af Rudolf Steiner (1861-1925).Antroposofien bygger på, at mennesket er et åndeligt væsen, som i sin helhed består af legeme, sjæl og ånd. Navnet er sammensat af de to græske ord antropos (ανθροπος anthropos som betyder "menneske") og sofia (Σoφíα sophia som betyder "visdom").

RELATERTE BØKER