Det var en gang en tresko

Det var en gang en tresko - Karin B. Kvisgaard, Solveig Otlo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin B. Kvisgaard, Solveig Otlo
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
Det var en gang en tresko.pdf
ISBN
3694054076237

BESKRIVELSE

For alle som var barn på slutten av 1940-tallet, på 1950-tallet, 1960-tallet eller på 1970-tallet er dette en herlig minnebok fra barndommens lek og læring. I boken vises mer enn 1300 leker bedriften Åsmund S. Lærdal, Stavanger laget i løpet av disse fire tiårene.I perioden 1941 til 1978 produserte Lærdal leker og produkter til glede for barn og for fremme av barns utvikling. Dette ble gjort i et enormt omfang, og det meste som ble laget ble store salgssuksesser. Den vakre Anne-dukken og vinylbilene i alle regnbuens farger er kanskje de lekene som huskes best. Rekken av hva som ble laget er imidlertid meget mye lenger.Boken er et skattkammer for alle som vil se igjen lekene fra egen barndom, og den er et omfattende oppslagsverk for alle som samler på lekene fra Åsmund S. Lærdal, Stavanger.

Lærdal Nettsider publisert av Museene i Stavanger (MUST), ... Det var en gang en tresko : lekene fra Åsmund S. Lærdal, Samler & Antikkbørsen.

Laerdal as a children's publishing and toy company. During the years as a toy developer, Laerdal learned about a synthetic plastic material, now known as PVC, that was suited for the casting of toys and dolls. Se vårt store utvalg av tresko - både med og uten beskyttelse - fra SIKA og BRYNJE.

RELATERTE BØKER