Trafikalt grunnkurs

Trafikalt grunnkurs - Jarl Ove Glein, Ståle Lødemel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarl Ove Glein, Ståle Lødemel
DIMENSJON
12,39 MB
FILNAVN
Trafikalt grunnkurs.pdf
ISBN
1031924939191

BESKRIVELSE

Denne boka er skrevet med utgangspunkt i trafikalt grunnkurs og følger samme struktur og oppbygging som læreplan for førerkort klasse B (2017). Boka gir en kort og presis innføring i alle temaene i trafikalt grunnkurs og er rikt illustrert med aktuelle foto, lenker til digitale ressurser og en egen AR-app som gjør at du kan holde nettbrettet eller smarttelefonen over utvalgte illustrasjoner i boka for å starte animasjoner på skjermen. Til både tekst og bilder er det knyttet oppgaver som oppfordrer til refleksjon. Ved å lese boka samtidig som du følger undervisning vil du få større forståelse og bedre utbytte av trafikalt grunnkurs. Ståle Lødemel er førstelektor i trafikkpedagogikk ved Nord universitet. Jarl Ove Glein er pensjonert førstelektor i pedagogikk ved NTNU i Trondheim. Fagbokforlaget gir også ut arbeidsbøker og prøvemateriell. Fagbokforlaget har læremateriell til alle førerkortklasser. fag.nkiforlaget.no er Fagbokforlagets portal for læremidler til føreropplæring. Der finner du lover og forskrifter, aktuelle nyheter om føreropplæringen, dataprøver og annet ressursmateriell.

Kurset er på 17 undervisningstimer og tar for seg: Trafikkopplæring. Grunnleggende forståelse for trafikk.

Du må være fylt 15 år for å ta kurset. Trafikalt grunnkurs 1.350 kr MC kurs for A, A2 og A1 - Teori 1.300kr Kjøretime - Manuell og Automat Fra 630 kr Moped grunnkurs - Teori 900 Lastsikringskurs for B96 og BE - Teori Trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk, og må tas før du kan begynne tradisjonell øvelseskjøring hos oss.

RELATERTE BØKER