Slik løser du metodeproblemene i bachelor- og masteroppgaven

Slik løser du metodeproblemene i bachelor- og masteroppgaven - Tor Grenness | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Grenness
DIMENSJON
8,40 MB
FILNAVN
Slik løser du metodeproblemene i bachelor- og masteroppgaven.pdf
ISBN
2918426480722

BESKRIVELSE

Det finnes flere bøker som behandler oppgaveskriving. Denne boka har avgrenset perspektivet og tar først og fremst for seg metodeutfordringene studentene møter underveis i oppgaveskrivingen. Det er ofte metodedelen som utløser flest spørsmål fra studentene når de arbeider med en oppgave, og de er ofte ganske like. Denne boken behandler noen av de vanligste spørsmålene og svarer på dem. I Slik løser du metodeproblemene i bachelor- og masteroppgaven svares det blant annet på spørsmål som: Hvordan argumenterer jeg best for valg av undersøkelsesopplegg? Må jeg transkribere intervjuer som er tatt opp med mobiltelefon? Betyr analyse av kvalitative data det samme som tolkning? Hva betyr det egentlig at resultatene fra undersøkelsen må drøftes? Hvordan kan jeg overbevise leseren om at resultatene av undersøkelsen er reliable og valide? Hvorfor skal jeg gjøre en faktoranalyse?Slik løser du metodeproblemene i bachelor- og masteroppgaven er ikke en lærebok i samfunnsvitenskapelig metode, men snarere en bruksbok som er ment å brukes aktivt under arbeidet med oppgaveskrivingen.

Men resultatene her er imidlertid sjelden så sikre som vi kan få inntrykk av. Hvordan kan du vite om noe er sant? viser den usikkerheten som ligger innebygd i all forskning og tar opp hvordan slik usikkerhet kan reduseres.

Vi velger ut de beste krimbøkene og sender de hjem til ... med en fyldig presentasjon av hovedboken,intervjuer og anbefalinger.

RELATERTE BØKER