Med fare liv og helse

Med fare liv og helse - Ebba Wergeland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ebba Wergeland
DIMENSJON
5,6 MB
FILNAVN
Med fare liv og helse.pdf
ISBN
3784179118095

BESKRIVELSE

Livene våre styres av hvor lange arbeidsdager vi har, når på døgnet vi jobber, og hvor stor innflytelse vi har på arbeidstida. Arbeidsmedisiner Ebba Wergeland undersøker hvordan arbeidstid påvirker folks liv, helse og evne til å gjøre jobben på en trygg og sikker måte.Wergeland gir konkrete råd om hva som kan gjøres for at problematiske arbeidstidsordninger skal bli forsvarlige. Samtidig tegner hun et større bilde om hvordan vi bør stå sammen for at alle skal få ei arbeidstid å leve med.

Les bloggen til helsenorge.no. Piratkopier med fare for liv og helse des 7, 2013 Tollvesenet i Norge har beslaglagt over 38 000 piratkopier langs Norges grense så langt i år, og nå tar norske skattemyndigheter initiativ til storoffensiv mot norske bilverksteder for å bekjempe svart arbeid. Begrepet «særlig fare for liv og helse» er ikke nærmere definert i loven, men ordlyden tilsier at det kreves mer enn «farlig» arbeid. Ifølge forarbeidene tas det sikte på «arbeid hvor risikoen er høyere enn normalt, eller hvor risikoforholdene er uvanlige». Varslet om fare for liv og helse.

1 Helse og livsstil. 2 Livsstil og risikofaktorer.

RELATERTE BØKER