Hundehymner, benhuspoesi

Hundehymner, benhuspoesi - Henning Kramer Dahl | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Kramer Dahl
DIMENSJON
11,12 MB
FILNAVN
Hundehymner, benhuspoesi.pdf
ISBN
4166124454586

BESKRIVELSE

I ruinene av en sivilisasjon rammet av økologisk, økonomisk og sosialt sammenbrudd, finner to forhutlede skikkelser brokker av bilder og tekster. Hvilken historie han de fortelle? Forsøket på å sette dem sammen til en meningsfull helhet resulterer i at bitene smuldrer opp og danner stadig mer forvirrende tablåer.HUNDEHYMNER; BENHUSPOESI er en foruroligende leseropplevelse. Et stramt formgrep ledsages av nattsvart illusjonsløshet og den dystreste tematikk belyses gjennom nærmest barnslig lekenhet.Henning Kramer Dahl debuterte i 1983. Hundehymner; benhuspoesi er hans ellevte bok.

Har blant annet utgitt diktsamlingene Barfrost (1983), Et annet rom. Et annet hjerte (1987), Solsikkemuskel (1991), Værhårmusikk (1995), Hundehymner, benhuspoesi (2000) og Månen er borte (2003), som er preget av eksistensielt alvor og store filosofiske og litterære kunnskaper.

Dahl was born in Oslo.He made his literary debut in 1983 with the poetry collection Barfrost, with poems rich in spiritual metaphors.His next collections, Dansestykker for legeme og stillhet (1984) and Et annet rom et annet hjerte (1987), contain love poems and poems about nature. Sykdomssymptomer for hund. Oversikten nedenfor er ikke ment som en nøkkel til alle helseproblemer som kan forekomme hos en hund.

RELATERTE BØKER