Å undervise om religion og livssyn på barnetrinnet

Å  undervise om religion og livssyn på barnetrinnet - Hans Hodne, Helje Kringlebotn Sødal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Hodne, Helje Kringlebotn Sødal
DIMENSJON
7,83 MB
FILNAVN
Å undervise om religion og livssyn på barnetrinnet.pdf
ISBN
8061855807820

BESKRIVELSE

Å undervise om religion og livssyn på barnetrinnet handler om skrifter, fortellinger, høytider, religionsutøvelse og estetikk i religioner og livssyn som er obligatoriske emner i KRLE-faget på barnetrinnet. Den har også med noe stoff om tro, lære og historie. Boka ligger gjennomgående tett på kompetansemålene i læreplanen og er et supplement til tradisjonelle religionshistoriske innføringsbøker. Den gir faglig og fagdidaktisk inspirasjon og hjelp til undervisningen, og målgruppa er lærerstudenter i KRLE 1.-7. og lærere i grunnskolen.

Boka ligger gjennomgående tett på kompetansemålene i læreplanen og er et supplement til tradisjonelle religionshistoriske ... drøfte hva religion og livssyn kan ha å si for den enkelte og for samfunnet. begrunne synspunkter på hva det innebærer å være KRLE-lærer.

august 2015. Å undervise om religion og livssyn på barnetrinnet handler om skrifter, fortellinger, høytider, religionsutøvelse og estetikk i religioner og livssyn som er obligatoriske emner i KRLE-faget på barnetrinnet. Den har også med noe stoff om tro, lære og historie.

RELATERTE BØKER