Vinterland

Vinterland - Kim Faber, Janni Pedersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kim Faber, Janni Pedersen
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Vinterland.pdf
ISBN
9194405803337

BESKRIVELSE

Skarp kriminalroman om terror, ondskap og maktesløshetDet er lille julaften, Signe Kristiansen, etterforskningsleder ved Københavns drapsavsnitt, blir oppringt av sjefen. Ferien er avlyst: Det har vært en enorm eksplosjon ved julemarkedet på Kongens Nytorv. 19 personer er drept, mange flere skadd. Danmark er rystet, og alle kluter settes til for å finne ut hva som har skjedd og hvem som står bak.Den tidligere stjernepolitimannen Martin Juncker, Signes gamle mentor, har etter en grov tjenestefeil blitt flyttet langt ut i provinsen. Her bor han hos sin stadig mer demente far, og fått ansvaret for å lede den nyopprettete lille politiavdelingen. Det burde være udramatisk, helt til en spektakulær drapssak havner på hans bord.Etterforskningen i København står i stampe, og sporene endres stadig, inntil Signe får et tips som peker mot et sted hun ikke i sin villeste fantasi hadde forestilt seg.

Åpen i perioden 7.-29. februar 2020 Kjøp 'Vinterland' av Kim Faber fra Norges raskeste nettbokhandel.

Æ så dæ i går på gata Da byen lå kald å stor å så du va ny i livet Og æ så du va ny i nord Og mora di bar en koffert Med alt d ho Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Morten Vinterland. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Skarp kriminalroman om terror, ondskap og maktesløshet.

RELATERTE BØKER