Tre ting om deg selv

Tre ting om deg selv - Jill Mansell | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jill Mansell
DIMENSJON
9,5 MB
FILNAVN
Tre ting om deg selv.pdf
ISBN
8890520225269

BESKRIVELSE

Hallie driver en populær spørrespalte på nettet hvor man kan sende inn spørsmål om moralske dilemmaer. Det eneste man må gjøre for å få svar, er å fortelle tre ting om seg selv. Hallie velger alltid å være ærlig i svarene sine, men hva hun ikke forteller leserne, er at hun selv lider av en dødelig sykdom og at hun venter på en donor som kan gi henne nye lunger – helst før tiden løper ut …Sagt om Jill Mansell:«Full av humor, intriger og mennesker du vil elske.» – Heat«Jill Mansell blir bare bedre og bedre ... intelligent og voksen chick.lit på sitt aller beste.» – Good Housekeeping«En varm, morsom og romantisk bok som du ikke kan legge fra deg.» – Daily Mail«Jill Mansell er i en liga for seg selv. Du vil forelske deg i alle menneskene i denne herlige fortellingen.» – Sun«Plukk denne opp på eget ansvar – du får ikke gjort en ting før du har lest ferdig.» – Heat«Å lese den er å sluke den.» – Company

Alle kan være flinke, men selvinnsikt skiller ut den beste fra nummer to og tre. Kjøp Tre ting om deg selv fra Cappelendamm Hallie driver en populær spørrespalte på nettet hvor man kan sende inn spørsmål om moralske dilemmaer. Det eneste man må gjøre for å få svar, er å fortelle tre ting om seg selv.

Kjøp boken Tre ting om deg selv av Jill Mansell (ISBN 9788202491925) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER