Tradisjon og institusjon

Tradisjon og institusjon - Jahn Holljen Thon | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jahn Holljen Thon
DIMENSJON
6,56 MB
FILNAVN
Tradisjon og institusjon.pdf
ISBN
4589339352007

BESKRIVELSE

Henrik Wergeland, Agnar Mykle og Dag Solstad er blant dem som har det til felles at de ønsker å fornye litteraturen. Men, direkte og indirekte, demonstrerer disse kunstnerne sterk tradisjonskunnskap og tradisjonsbevissthet. De ulike tradisjoner lever og videreføres gjennom institusjonen litteratur, enten det er som visekunst, latterkultur, emblematikk, bohemianisme eller som forestillinger om det hellige og profane. Denne studien ser på hvordan tradisjonstilknytningen virker inn på selve tekstene. Har litteraturliste.

Husk å angi hvilken utgave du vil ha når du bestiller. ...

Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger.

RELATERTE BØKER