Stalins kyr

Stalins kyr - Sofi Oksanen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofi Oksanen
DIMENSJON
8,34 MB
FILNAVN
Stalins kyr.pdf
ISBN
2183585501921

BESKRIVELSE

Mektig debutroman om tre generasjoner kvinner, skilt fra hverandre av politikk, krig, kjærlighet og sykdom. Anna vokser opp i Finland og lærer tidlig å benekte sin estiske bakgrunn, for hennes mor Katariina vil beskytte datteren mot horestempelet estiske kvinner har fått. Men familiens estiske fortellinger bæres videre. De handler om brutalitet, svik og nød under 2. verdenskrig og i Sibirs fangeleire, og senere om sovjettidens varemangel og overvåkingssamfunn. Anna tar historien inn, som hun tar inn det vestlige varesamfunnet og skjønnhetsdyrkelsen. I all hemmelighet utvikler hun en ekstrem spiseforstyrrelse, og tror hun har full kontroll.

I boken følges tre kvinner: Sofia, Katariina og Anna - mormor, mor og datter. Den unge Anna vokser opp i det sentrale Finland og lærer tidlig var moren å benekte ... "I Stalins kyr trekkes vi inn i en verden der historiske, kulturelle og personlige erfaringer skrives sammen med sikker stilistisk sans og effekt … imponerende … en dreven forfatter … Stalins kyr er en kjærkommen imponerende roman som med et skarpt blikk avslører sammenhenger som finner sted så mange flere steder enn i møtepunktet mellom Finland og det sovjetiske Estland" Romanen 'Stalins kyr' er Foto: Oktober forlag Sofi Oksanen (f.

Handling. I boken følges tre kvinner: Sofia, Katariina og Anna - mormor, mor og datter.

RELATERTE BØKER