Spis deg sukkerfri

Spis deg sukkerfri - Lars-Erik Litsfeldt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars-Erik Litsfeldt
DIMENSJON
12,92 MB
FILNAVN
Spis deg sukkerfri.pdf
ISBN
5685143664133

BESKRIVELSE

Spis deg sukkerfri; en bok om mat som medisin, ble en stor bestselger i Sverige. Lars-Erik Litsfeldt var bare 43 år da han fikk diagnosen diabetes type-2. Han ble, som så mange andre, beordret til å spise så lite fet mat som overhodet mulig. Pliktoppfyllende fulgte han disse rådene, men vektnedgangen uteble og senere pådro han seg hjerteinfarkt. Kunne det være slik at rådet om å spise mindre fet mat likevel ikke var riktig? Forfatteren gikk over fra å spise fettfattig til å spise fettrikt, og oppdaget ved egne studier at fet mat har vist seg å kurere nettopp sykdommer som diabetes og hjertesykdom. Nå nesten ti år etter at han fikk diagnosen type-2 diabetes, er han normalvektig og med utmerket helse - han trenger ikke å ta medisiner. Denne boken gir deg oppsiktsvekkende fakta om hvordan fett ble vår tids mest misforståtte folkefiende. Den er meget underholdende og godt skrevet, at selv legeforeningens tidsskrift har omtalt den i positive ordlag. For alle som er interessert i kosthold og helse, er denne boken underholdende fra første til siste side.

Spis litt grillet haloumi eller ristede valnøtter med litt yoghurt naturell når suget etter noe godt melder seg. Unngå flerumettet fett, slik som raps-, solsikke-, soya- og maisolje. Velkommen til spisogspar: en av Norges mest leste matblogger.

Jeg var like skeptisk da jeg selv hørte om det første gang. ...

RELATERTE BØKER