Sanger til Willow Frost

Sanger til Willow Frost - Jamie Ford | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jamie Ford
DIMENSJON
10,53 MB
FILNAVN
Sanger til Willow Frost.pdf
ISBN
2638981042181

BESKRIVELSE

Endelig! Ny roman fra forfatteren av Hotellet på hjørnet av bitter og søt.Seattle, 1934: Tolv år gamle, kinesisk-amerikanske William Eng har bodd på barnehjemmet Sacred Heart siden moren ble båret bevisstløs ut av den trange leiligheten deres fem år tidligere. På septemberdagen som barnehjemmet har bestemt skal være alle gutters bursdag, blir William og de andre tatt med på kino. Da bildene av en orientalsk sangerinne glir over lerretet, får William hjertet i halsen: Tross hennes glamorøse ytre er William overbevist om at filmstjernen Willow Frost er moren hans.Bestemt på å finne Willow og bevise at moren er i live, rømmer William fra Sacret Heart sammen med venninnen Charlotte. Mens de leter seg frem i Seattles nedslitte gater, blir de nødt til å konfrontere mysteriene rundt Williams fortid og hans forbindelse til den eksotiske filmstjernen.Men Willow Frosts historie er mye mer komplisert enn Hollywood-fantasiene som William har sett på lerretet.I Sanger til Willow Frost tar Jamie Ford leserne med på en følelsesmessig oppdagelsesreise til 1920- og 1930-tallets USA, til Seattles Chinatown og til Hollywood-industriens magiske barndom. Det er en besettende historie som alle som noen gang har savnet en familie og et sted å kalle hjemme, vil kjenne seg igjen i.«Jamie Ford har laserblikk for detaljene som definerer kulturer. Men det er hans grenseløse medfølelse for menneskets ånd og alle dens styrker og svakheter som gjør ham til en av våre mest unike og overbevisende forfattere.» Helen Simonson, forfatter«Dette er en av de sjeldne bøkene som flytter rett inn i hjertet ditt og blir der. Fords nye og etterlengtede bok er en nytelse å lese, og den er dømt til å bli en bokklubbfavoritt.» Anne Fortier, forfatter.

E-bok (Nr. 5) Jamie Ford Midtveis mellom tapt og funnet .

» Seattle, 1934 ... Sanger til Willow Frost, av Jamie Ford Lydbokforlaget/ Gyldendal, 2014 Oversatt av Monica Carlsen Lest av Duc Mai-The Spilletid: ca 12 timer Lydfil fra forlaget. Da jeg leste "Hotellet på Hjørnet av Bitter og Søt" da den kom ut, var jeg skikkelig frelst! Sanger til Willow Frost er Jamie Fords andre roman.

RELATERTE BØKER