Personvern

Personvern - Jon Wessel-Aas, Magnus Ødegaard | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Wessel-Aas, Magnus Ødegaard
DIMENSJON
12,39 MB
FILNAVN
Personvern.pdf
ISBN
5743435400368

BESKRIVELSE

Boken gir en oversikt over de viktigste reglene som begrenser hva man kan publisere om andre personer, og den nye lovgivningen om behandling av personopplysninger som skyldes EUs personvernforordning kalt GDPR. Den teknologiske utviklingen har gjort det nødvendig at EU og Norge i 2018 tilpasser sin lovgivning til den virkeligheten vi befinner oss i. 2018 er vekkelsesåret hvor alle har oppdaget at våre personopplysninger kan brukes og selges som en handelsvare med stor verdi. Dette er årets viktigste jussbok - den forklarer hvordan de nye lovreglene vil endre vår digitale hverdag og hvor grensene går for publisering og behandling av personopplysninger. Personvern er skrevet med tanke på deg som publiserer på sosiale medier eller er opptatt av dine rettigheter til eget personbilde og andre personopplysninger. Denne boken passer også for næringsdrivende og offentlig virksomhet som får nye krav å forholde seg til i 2018. I tillegg er boken egnet for jurister som arbeider med personvern.

Her finner du informasjon om vår behandling av personopplysninger, slik at du settes i stand til å ivareta dine personvernrettigheter. Vi har alle noe vi ikke vil dele med andre. Ikke fordi det er ulovlig eller noe vi må skjule, men rett og slett fordi det er privat.

Søknadsfristen er 21.juni 2020. Personvern er en av våre etiske standarder i DNB. Her finner du informasjon om vår behandling av personopplysninger, slik at du settes i stand til å ivareta dine personvernrettigheter. Vi har alle noe vi ikke vil dele med andre.

RELATERTE BØKER