Paradisbakken

Paradisbakken - Marit Reiersgård | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Reiersgård
DIMENSJON
12,56 MB
FILNAVN
Paradisbakken.pdf
ISBN
5766831471440

BESKRIVELSE

Tredje kriminalroman med politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen.Det er nesten 25 år siden Camilla Carlsen ble funnet drept. Saken ble aldri oppklart. Nå gjør Drammens-politiet en ny gjennomgang i håp om at de med nye metoder skal finne en løsning på saken. Camillas beste venninner har alle vært inne til avhør igjen. Nå møtes de på et utested for å diskutere opplevelsen og minnene fra den gang.Da en av venninnene forlater baren for å ta en røyk, kommer hun ikke tilbake igjen. Morgenen etter blir May funnet drept i et utstillingsvindu. Måten liket er plassert på, forteller at drapspersonen vil sende en beskjed. Politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen må forfølge både fortidens spøkelser og nåtidens ferskere spor.

Ny og raskere kartløsning som også fungerer på nettbrett og mobil. Kartløsningen har begrenset innhold og funksjonalitet.

For mitt vedkommende går som regel den første lesingen på kontekst og oppbyggingen av historien: Persongalleriet, selve krimgåten, og plottet. Språket er også uhyre viktig for meg.

RELATERTE BØKER