Lovsamling

Lovsamling - Hasse Bergstrøm | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hasse Bergstrøm
DIMENSJON
10,26 MB
FILNAVN
Lovsamling.pdf
ISBN
7117996168585

BESKRIVELSE

Lovsamling rettslære 2019/2020 er en del av Fagbokforlagets læreverk for programfaget rettslære i den videregående skole. Utvalget av lovtekster er avgrenset til det som kan ha relevans for læreplanene i fagene rettslære 1 og rettslære 2. I lovsamlingen er det flere registre som du kan bruke til å finne fram til aktuelle lovtekster. Foran i boka er det et kronologisk hovedregister og et domsregister. I tillegg er det et fyldig stikkordregister med sidehenvisninger bak i boka. På utvalgte rettsområder er det lagt inn noter og henvisninger til rettspraksis som anses som relevant i forhold til læreplanene. Det er i hovedsak henvist til dommer som det er sammendrag av i Fagbokforlagets siste utgaver av lærebøkene Rettslære 1 og Rettslære 2.

Ved bruk av "alle kalkulatorer" gjelder følgende: Skal ikke ha kommunikasjonsmuligheter med andre dataenheter; Tillates ikke tilkoplet strøm; Skal ikke støye; Skal ikke ha annet avlesningsutstyr enn display Lovsamling for helse- og sosialsektoren 2015-2016. Gyldendal Juridisk.

serverings... Karnovs lovsamling (eller i dagligtale bare Karnov) er en lovsamling som inneholder alle vesentlige danske lover. Lovene er kommentert med fortolkninger, prinsipielle dommer, administrative avgjørelser og litteraturhenvisninger.

RELATERTE BØKER