Kranføring

Kranføring - Ivar Angerman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Angerman
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Kranføring.pdf
ISBN
7365901387383

BESKRIVELSE

Læremateriellet er utarbeidet etter gjeldende opplæringsplaner innen sertifisert sikkerhetsopplæring til modulene 1.1 Grunnopplæring, 2.3 Løfteredskap, 2.7 Bro- og traverskran og 2.8 Lastebilkran. Materiellet dekker aktuelle lover og forskrifter der Arbeidstilsynet er tilsynsmyndighet. I tillegg dekkes internasjonale krav etter ISO-standard, samt nasjonale krav etter standarder rettet mot kranfaget.

VI jobber med de beste! Vi har fast montering av parockelement og stål for Alajervi Steel og har montert flere industribygg for dem. Når du har valgt et AMU kursus i venstre side under Kranføring, eksempelvis Mobile kraner >30 tonsmeter, kommer nedenstående billede frem. Det er meget vigttigt, at du her klikker du på øverste linje.

Stillasbygger 5 - 9 meter med fallsikring. Mer info.

RELATERTE BØKER