Helsetjenesten i Norge

Helsetjenesten i Norge - Magne Nylenna | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Nylenna
DIMENSJON
6,5 MB
FILNAVN
Helsetjenesten i Norge.pdf
ISBN
4326202473621

BESKRIVELSE

Nyttig, kunnskapsbasert bok for helsepersonell og andre som ønsker et overblikk over helsetjenesten i Norge. Hvordan styres helsetjenesten? Hva er de viktigste helselovene i Norge? Hvorfor er tannhelsetjenesten så spesiell? Hvordan organiseres legevakttjenesten? Hvem har ansvar for smittevernarbeidet? Hvilke autoriserte helsepersonellgrupper finnes? Hvilke vurderinger skal gjøres ved innføring av nye metoder i sykehus? Hva er «folkehelsebarometer»? Bytteordningen for legemidler? Rettighetspasienter og fristbrudd? Og hva gjør egentlig pasient- og brukerombudene? Denne boka svarer på disse og mange andre spørsmål, og gir en enkel og systematisk oversikt over helsetjenestens «anatomi og fysiologi», dvs. dens organisering og funksjon. Helsetjenestens mange aktører og funksjoner presenteres, og viktige begreper og sammenhenger forklares. En kortfattet innledning viser hvorfor dagens helsetjeneste er blitt slik den er, og en avslutning trekker linjene mot morgendagens utfordringer.

Nye metoder. Kurset er utviklet som et felles regionalt kurs for Helse Sør-Øst av nettverket for smittevern i samarbeid med Helse Midt-Norge. Antibiotika i helsetjenesten - kurs for sykepleiere (åpnes i nytt vindu, klikk på pilene til venstre/høyre i vinduet for å navigere frem og tilbake) Når du flytter til Norge og blir folkeregistrert, og får et personnummer vil du få tildelt en fastlege.

De fire regionale helseforetakene har ansvaret for å sikre befolkningen i regionen tilgang til nødvendige spesialisthelsetjenester. Ved årskonferansen til Norsk forum for smittevern i helsetjenesten inviterer vi konferansedeltakerne til innsending av poster med faglig innhold. slogan Ingen skal skades av infeksjoner som kan forebygges Snarveier .

RELATERTE BØKER