Den liberale familien

Den liberale familien - Øyvind Håbrekke | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Håbrekke
DIMENSJON
8,1 MB
FILNAVN
Den liberale familien.pdf
ISBN
6162760698047

BESKRIVELSE

Skal et barn kunne ha tre foreldre? Stadig flere politikere mener at foreldreskap og biologisk slektskap må løsrives. Samtidig har farsrevolusjonen gitt det biologiske foreldreskapet større betydning. I denne boken viser Øyvind Håbrekke at politikerne skaper uante problemer både for seg selv og for barna når de utfordrer biologien. Er det staten som definerer familien? Hva er egentlig liberalt? I bunn og grunn må politikerne svare på spørsmålet: Hvem er mamma og hvem er pappa? Med forord av Kristin Clemet.

Debatt og samfunn. Pris kr 262 (spar kr 37). Etymologi.

Ordet liberal kommer (ligesom libertiner, fodboldens libero og landet Liberia) fra de latinske ord liber og libertas, der betyder "fri" og "frihed". En af de første gange, ordet liberal er dokumenteret, var i 1375, hvor det brugtes om de frie kunster (artes liberales), dvs.

RELATERTE BØKER