Brukne negler

Brukne negler - Rosario Castellanos | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rosario Castellanos
DIMENSJON
12,55 MB
FILNAVN
Brukne negler.pdf
ISBN
2417086550621

BESKRIVELSE

Gjendiktet av Inger Elisabeth HansenRosario Castellanos, godseierdatter fra Chiapas, Mexico, født 1925, døde i Tel Aviv i 1974, der hun var ambassadør. Familien mistet alt under Cardenas' jordreform i 1941.Hun er en av Mexicos mest markante intellektuelle og folkeopplysere. Spaltist, filosof, feminist, skrev lærebøker og dukketeater for Mayabefolkningen, samt romaner, noveller, drama, essays og dikt. Hun er ikke tidligere publisert på norsk.ArtiklerSterke kvinner fra MexicoAnnelita Meinich, NRK

På engelsk kalles det "brittle nails". Dette kan sees ved hyper- eller hypothyreose (altså høyt- eller lavt stoffskifte), sinkmangel, jernmangel og benskjørhet. Et av de vanligste problemene for kvinner er brukne negler tilsynelatende uten grunn.

mars 2018 Kristine Asmus Gustavsen Gårdagens store mission var å få tak i hyller til lillegutt sitt rom. Jeg synes det er litt tomt inne på rommet, og får ikke helt til å møblere rommet. - Sunne negler er ensfarget og uten misfarging.

RELATERTE BØKER