Å bedre barns leseflyt

Å bedre barns leseflyt - Jan Erik Klinkenberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Klinkenberg
DIMENSJON
12,62 MB
FILNAVN
Å bedre barns leseflyt.pdf
ISBN
4720785102454

BESKRIVELSE

En foruroligende andel av norske barn og unge har for svak leseferdighet i forhold til krav som utdanning og arbeid stiller i et informasjonssamfunn.Denne veiledningen gir både en teoretisk innføring i begrepene leseflyt og repetert lesing og presenterer 27 konkrete varianter av repetert lesing. Det følger en CD med veiledningen som inneholder lister av ord, bokstaver, opptakter og rim som brukes i øvelsene. Dette materialet kan skrives ut som det er, forkortes, skjøtes sammen og redigeres av læreren før det deles ut til elevene.

benytter vanlige stavelser, opptakter og rim når han leser nye ord. Ordlesingsferdighet har en sammenheng med leseflyt og leseforståelse. Forskning bekrefter dette, og i tillegg den nære sammenhengen mellom ferdighet i ordavkoding og leseforståelse.

Barn med vansker med å forstå meningen med det som leses. Vår pris 385,-(portofritt). Boka gir en teoretisk innføring i begrepene leseflyt og repetert lesing og presenterer 27 konkrete varianter av repetert lesing.

RELATERTE BØKER