Til huttetuenes land

Til huttetuenes land - Maurice Sendak | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maurice Sendak
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Til huttetuenes land.pdf
ISBN
2765293143957

BESKRIVELSE

Max leker før han skal legge seg. Han har tatt på seg ulvedrakten og blir litt for vill. Så vill at mamma sender ham til sengs uten kveldsmat. Det er da Max tar en tur til Huttetuenes land.En akkurat passe skummel bok på sengekanten, for Max kommer til sitt eget rom og der står sannelig kveldsmaten og venter på ham. Så godt etter en spennende reise.Maurice Sendaks Til huttetuenes land fra 1963 er stadig like populær. Barnebokklassikeren har både blitt til kortfilm, helaftens spillefilm, opera for barn- og lydbok.

Oversikt Systemkrav Anmeldelser Relatert. Men det avskrekket altså ikke regissøren Spike Jonze som har filmatisert Maurice Sendaks klassiker "Til Huttetuenes land" ("Where the Wild Things Are"). Det har tatt tre år i realisere prosjektet og ferden har vært like kronglete som reisen helten i boka legger ut på. Kjøp Til huttetuenes land fra Bokklubber Aktuell barnebokklassiker! Dette er billedboka som inspirerte Dave Eggers til filmsamarbeid og ny roman.

Det er da Max tar en tur til Huttetuenes land. En akkurat passe skummel bok på sengekanten, for Max kommer til sitt eget rom og der står sannelig kveldsmaten og venter på ham. Til huttetuenes land (engelsk: Where the Wild Things Are) er en barnebok skrevet av amerikanske Maurice Sendak, utgitt i 1963.

RELATERTE BØKER