Sykepleieres journalføring

Sykepleieres journalføring - Anne Moen, Ragnhild Hellesø, Asbjørn Berge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Moen, Ragnhild Hellesø, Asbjørn Berge
DIMENSJON
11,77 MB
FILNAVN
Sykepleieres journalføring.pdf
ISBN
6229047425028

BESKRIVELSE

Sykepleieres føring av pasientjournal skal bidra til å sikre kvalitet, kontinuitet og forsvarlighet i helsehjelpen til pasientene. Sykepleieres journalføring gir en oversikt over den historiske utviklingen av sykepleieres journalføring fra tiden med papirbaserte «sygeberetninger» og fram til dagens elektroniske pasientjournaler. Den gir en grundig gjennomgang av faglige og juridiske krav til sykepleieres journalføring og av utfordringer i helsetjenestens informasjonshåndtering.Sentrale temaer som blir tatt opp i tilknytning til sykepleieres journalføring, er: faglige krav og prinsipper juridiske krav hjelpemidler for å underlette journalføringen samhandling og informasjonsprosesser muntlig informasjonsutveksling kvalitetsforbedrende arbeidSykepleiere yter helsehjelp i ulike praksissituasjoner, og forfatterne diskuterer utfordringer ved journalføringen av helsehjelp i de ulike situasjonene. Som et supplement til beskrivelsene av faglige og juridiske krav blir eksempler på journalføring illustrert i et konstruert pasientcase.Boka bidrar med kunnskap om god yrkesskikk og faglig forsvarlighet i sykepleieres dokumentasjons- og informasjonshåndtering. Den vil være nyttig for høgskolelektorer, studenter i bachelorutdanningen samt sykepleiere og ledere i kommune- og spesialisthelsetjenesten.

Den gir en grundig gjennomgang av faglige og juridiske krav ... Kjøp Sykepleieres journalføring fra Tanum Sykepleieres føring av pasientjournal skal bidra til å sikre kvalitet, kontinuitet og forsvarlighet i helsehjelpen til pasientene. Sykepleieres journalføring gir en oversikt over den historiske utviklingen av sykepleieres journalføring fra tiden med papirbaserte «sygeberetninger» og fram til dagens elektroniske pasientjournaler. Kjøp Sykepleieres journalføring fra Bokklubber Sykepleieres føring av pasientjournal skal bidra til å sikre kvalitet, kontinuitet og forsvarlighet i helsehjelpen til pasientene.

Othilde Skjøstad, Svetlana Beyrer, Johannes Hansen , Geir Hjemås. Serie og -nummer.

RELATERTE BØKER