RIK bibelbruk

RIK bibelbruk - Hans Johan Sagrusten | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Johan Sagrusten
DIMENSJON
12,98 MB
FILNAVN
RIK bibelbruk.pdf
ISBN
1746558133331

BESKRIVELSE

RIK bibelbruk er skrevet for alle som ønsker å gi Bibelen mer plass - i menigheten, i bibelgruppa og i egen hverdag. I boka blir vi kjent med grupper av kristne i andre deler av verden, grupper som i mange år har kommet sammen for å lese fra Bibelen. Gjennom disse historiene og spørsmål til hvert tema utfordrer RIK bibelbruk leserne til å ta Bibelen mer i bruk i det kristne fellesskapet.

Forfatter: Hans Johan Sagrusten. Utgiver: Verbum forlag.

Inspirert av Hans Johan Sagrustens bok "RIK bibelbruk" og kirken i Sør møtes vi annenhver mandag i oddetallsuker for å lese sammen i Guds ord. Opplegget er enkelt og krever ingen forberedelser. Kjøp RIK bibelbruk fra Bokklubber RIK bibelbruk er skrevet for alle som ønsker å gi Bibelen mer plass - i menigheten, i bibelgruppa og i egen hverdag.

RELATERTE BØKER