Nordiskfaget

Nordiskfaget Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,11 MB
FILNAVN
Nordiskfaget.pdf
ISBN
4498569292222

BESKRIVELSE

Artiklene i denne boka gir et samlet bilde av det faglige ansvarsområdet til tidsskriftet Maal og Minne. Den gir et bilde av Maal og Minnes betydning som vitenskapelig tidsskrift innen sitt fagområde, og er et bidrag i den fagkritiske debatten om studiefaget nordisk.

Dette tar du sammen med et disiplinbasert emne i teori og metode i språk (NOR-3016) eller litteratur (NOR-3133) og et disiplinbasert fordypningsemne i språk eller litteratur. Studieretning - Nordisk - Språk og litteratur - bachelor - 180 stp. Studier i nordisk språk og litteratur er for deg som ønsker et yrke der språklige og analytiske ferdigheter står sentralt. innenfor nordiskfaget som sjelden har fått oppmerksomhet i fagets litterære, akademiske tidsskrifter.

Videre studier. Med bachelorgrad i nordisk språk og litteratur, er det mulig å søke opptak til mastergrad i nordisk. (2000) Nasjonsbyggarar på ørkenvandring - nordiskfaget sett utanfrå.

RELATERTE BØKER