Lyden av stein som flyttar seg under vatn

Lyden av stein som flyttar seg under vatn - Lars Ove Seljestad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Ove Seljestad
DIMENSJON
7,47 MB
FILNAVN
Lyden av stein som flyttar seg under vatn.pdf
ISBN
7952303616873

BESKRIVELSE

Lyden av stein som flyttar seg under vatn er ei poetisk-eksistensiell diktsamling med røter i levd liv. Boka følgjer opp den kritikarroste lyrikkdebuten Storspring. Fabrikkdikt, som kom i 2013.I årets bok held Seljestad fram den poetiske behandlinga av produksjonsprosessen i ei rekkje skarpe og presise dikt. Samstundes utvidar han perspektivet til også sentrallyriske motiv: livet, naturen, kunsten og døden.Samlinga inneheld store, sterke og stolte dikt som rører ved kjernen av det å vera til, av det å ha fått eit liv og ein vilje til å prøva ut ulike måtar å skape meining i livet.«Et godt stykke ujålete Odda-lyrikk. Lars Ove Seljestad dikter stemningsfullt om alt fra småkårsfolk til nyutsprungen blåbærlyng.» Gro Jørstad Nilsen, Bergens TidendeNominert til LOs litteraturpris 2020

I det første diktet møter vi diktaren som ung mann, full av ungdommeleg livskraft og pågangsmot, der han stolt proklamerer: Eg gir meg aldri/ Eg brenn.Etter dei første dikta, som hentar inspirasjon frå industriarbeid og klassekamp, legg ... Kjusa deg - som vi sier i Bergen, om du har hentet hjem en eller flere, av disse klassikerne. Det til en rimelig penge.

Fabrikkdikt, som kom i 2013. I årets bok held Seljestad fram den poetiske behandlinga av produksjonsprosessen i ei rekkje skarpe og presise dikt.

RELATERTE BØKER