Innføring i samfunnsøkonomi

Innføring i samfunnsøkonomi - Christian Riis, Espen R. Moen, Erling Steigum | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Riis, Espen R. Moen, Erling Steigum
DIMENSJON
12,73 MB
FILNAVN
Innføring i samfunnsøkonomi.pdf
ISBN
4887420147152

BESKRIVELSE

Innføring i samfunnsøkonomi er en kompendieutgave av en kommende lærebok i samfunnsøkonomi. Boka gir en grunnleggende innføring i mikro- og makroøkonomi med en mindre teknisk og matematisk fremstilling av faget, og er skrevet spesielt til det nye innføringskurset i samfunnsøkonomi som tilbys ved Handelshøyskolen BI. Kompendiet er kraftig oppdatert siden fjorårets utgave. Mikroøkonomidelen er totalrevidert, og makroøkonomidelen er oppdatert med nye data.

Lærende organisasjoner Bjarne Berg Wig Boka gir ledere, tillitsvalgte og andre endringsledere kunnskapen som trengs ... Innføring i samfunnsøkonomi er en kompendieutgave av en kommende lærebok i samfunnsøkonomi. Boka gir en grunnleggende innføring i mikro- og makroøkonomi med en mindre teknisk og matematisk fremstilling av faget, og er skrevet spesielt til det nye innføringskurset i samfunnsøkonomi som tilbys ved Handelshøyskolen BI. Samfunnsøkonomi, også kjent som sosialøkonomi, statsøkonomi, nasjonaløkonomi eller bare økonomi, er en samfunnsvitenskap som studerer hvordan det økonomiske liv i samfunnet fungerer.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet | 9788205519381 Emnet gir en innføring i de grunnleggende begreper og modeller innen mikro- og makroteori i økonomi for realfagsstudenter. ...

RELATERTE BØKER