Glem meg

Glem meg - Alex Schulman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alex Schulman
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Glem meg.pdf
ISBN
8474352629163

BESKRIVELSE

Gripende skildring av et vaklende forhold mellom mor og sønn, men også en selvutleverende beretning om medavhengighet og fornektelse. Det er sommer. Alex Schulman kommer til morens landsted for å overtale henne til å la seg legge inn til avrusing. Det er nok nå. Han vil ha tilbake den glade, kjærlige og nærværende mammaen han husker fra barndommen. Hva var det egentlig som gikk galt? Gjennom Alex' dyptloddende og smertelige tilbakeblikk får leserne følge det revnende forholdet mellom mor og sønn, og siden - da avstanden mellom dem synes størst - den voksne fortellerens desperate streben etter forsoning. Alex Schulman er best kjent som halvdelen av duoen bak Sveriges største podcast, «Alex & Sigge». «Glem meg» er hittil solgt i 200,000 eksemplarer i Sverige. Ikke siden «Meg eier ingen» har en erindringsroman om relasjonen mellom barn og foreldre gjort så sterkt inntrykk. «Alex Schulman skriver så det kjennes i hjertet. En sterk og gripende historie» «Jeg er rørt av måten forfatteren viser sin sårbarhet og sin lengsel etter moren på.»

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Alex Shulman: Glem meg (Personlig beretning) Fra forlaget! "Gripende skildring av et vaklende forhold mellom mor og sønn, men også en selvutleverende beretning om med avhengighet og fornektelse.

Alex Schulman kommer til morens landsted for å overtale henne til å la seg legge inn til avrusing. Les mer ... Glem meg; Dataforbedring; Nedenfor kan du be om dine personlige opplysningersom er samlet inn av dette nettstedet.

RELATERTE BØKER