Forliset

Forliset - Frode Granhus | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Granhus
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Forliset.pdf
ISBN
6787777910211

BESKRIVELSE

Ny krim fra Riverton- og Bokhandlerprisnominerte Frode Granhus De fleste holder seg innendørs i sprengkulda som har festet grepet om Lofoten, men det vakre lyset lokker en fotograf ut i isødet. På en av turene oppdager han en tønne som stikker opp av isen. En tønne med et makabert innhold. Rino Carlsen får etter hvert mistanke om at tønnefunnet har sammenheng med et forlis som rystet det lille kystsamfunnet for flere år siden. Et forlis som krevde flere ofre. På den isolerte institusjonen Tennholmen vokser spenningen for hver dag, og det kan virke som enkelte av beboerne vet mer om saken enn de vil innrømme

Totalkarakter 4,2 / 5 ... 2. Forliset; Tillatt for alle; 23 min; Handlingen foregår i en typisk uthavn på norskekysten.

Hurtigruteskipet MS «Sanct Svithun» fra Det Stavangerske Dampskibsselskab (DSD) grunnstøtte og sank ved Nordøyan fyr som følge av feilnavigering, og 41 personer omkom. Forliset som rystet Norge. Ti år siden Rocknes gikk rundt.

RELATERTE BØKER