Du er verdifull

Du er verdifull - Ann Kristin Medalen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Kristin Medalen
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
Du er verdifull.pdf
ISBN
1131726999942

BESKRIVELSE

Du er verdifull har 150 andakter som formidler enkle budskaptil deg. Disse andaktene bidrar til at du kan gå ut i hverdagen med en visshet om at du aldri er alene! Du kan hver dag velge å være sammen med Ham - Han står der klar og venter på deg. Gud er mild og varsom og vil ikke presse seg på - Han vil ikke være som en uvelkommen gjest. Han ønsker å være den du lener deg på i alle livets situasjoner, både i gode og mindre gode dager. Han som er din skaper, vil være din beste venn, din forsørger og far.

Finne styrke i å være svak, i å slippe alt, og våge å føle. Finne mot til å være den man er.

Kjærligheten kommer Husk at den beste medisin mot et knust hjerte er å gi til noen som trenger det. Og fordi han har skapt deg, er det han som bestemmer om du er verdifull eller ikke. Det er ingen tvil om at du er viktig, du er dyrebar og umistelig for Gud.

RELATERTE BØKER