Det står til liv

Det står til liv - Ola Jonsmoen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Jonsmoen
DIMENSJON
11,80 MB
FILNAVN
Det står til liv.pdf
ISBN
8759067647102

BESKRIVELSE

Sollia forlag kommer med en ny diktsamling, ti år etter den forrige, Kentaur, men helst hest, signert Ola Jonsmoen. Han fylte 85 år i sommer, og gjennom refleksjon i sin fjerde alder deler han erfaringer, observasjoner og livsvisdom gjennom bokas 62 dikt som fyller 92 sider i et hendig format.

Faksimile frå boka «Det står til liv», Samlaget 2017. Då er det meir trøyst i at nokon har det verre, såpass kan vel innrømmast. Det står til liv 17 04 2016.

Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 313.000+ følgere på Facebook.

RELATERTE BØKER